1 1/4 l vody, 20 dkg zelené zavařené fazolky, 2 brambory, 4 dkg másla, 3 dkg hladké mouky, 0,5 cibule,stroužek česneku, sůl, 1/4 l smetany, lžíce polohroubé mouky, masox
Z másla a mouky si připravíme jíšku, přidáme cibuli a česnek a osmažíme. Zalijeme vodou a povaříme. Brambory nakrájené na kostku s masoxem vložíme do polévky. Nakonec přidáme drobně nakrájené lusky a rozmíchanou smetanu s moukou a polévku ze zelených fazolek ještě povaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat