balení sojových kostek, cibule, balení mražené zeleninové směsi, 300 g rýže, sůl, olej
na ozdobu : 200 g eidamu, dresink, koření
Sójové maso si uvaříme podle návodu na obalu. Scedíme a ještě teplé pokrájíme na menší kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Rýži propláchneme.V titanovám hrnci rozehřejeme si trochu oleje. Necháme zesklovatět cibuli a přidáme propláchnutou rýži. Tu také necháme zesklovatět. Dodáme maso a zeleninu, ochutíme a podlijeme asi 1 cm nad rýži.Rizoto ze sójového masa přikryjeme skleněnou poklicí a necháme 4 minuty vařit. Vypneme a necháme na plátu asi 15 - 20 minut dojít.Rizoto ze sójového masa podáváme sypané strouhaným sýrem a například s francouzským dresinkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
11. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat