200 g kapra, 80 g cibule, 450 g brambor, 50 g hladké mouky, lžíčka petržele, papriky sladké, špetka pepře, 5 bobkových listů, 0,5 lžičky soli
Na tuku osmahneme cibulku a na kousky nakrájené brambory, poprášíme hl. moukou, mletou paprikou a zalijeme rybím vývarem. Ochutíme pepřem, bobkovým listem a uvaříme do měkka. Kousky rybího masa krátce osmahnéme na Ramě Culinesse, přidáme do rybářské polévky. Nakonec přidáme nakrájenou petrželi.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat