300 g suchých kůrek ztmavého chleba, 1,5 l vody, 50 g másla, 3 vejce, cibule, 2 stroužky česneku, kmín, pepř, petrželková nať, kopr
Na másle opražíme nadrobno pokrájené chlebové kůrky smíchané s usekanou cibulí s prolisovaným česnekem. Směs vložíme do hrnce s osolenou vodou, přidáme trochu kmínu a vše povaříme. Mezitím si řádně ušleháme vajíčka a zapustíme je do polévky. Hrnec stáhneme z ohně, polévku podle chuti ještě přisolíme, opepříme a nakonec ji posypeme zelenou petrželkovou natí a koprem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat