400 g rybího filé,0,5 l plnotučného mléka,4 kuličky celého pepře,polévková lžíce hladké mouky,1/4 čajové lžičky muškátového květu,sůl,2 polévkové lžíce sterilovaného hrášku nebo kukuřice
Nerozmrazené filé vaříme v 3/4 litru slané vody s pepřem (čím méně vody, tím lépe). Uvařenou rybu vyndáme, mouku smícháme s muškátovým květem, rozmícháme do hladka v mléce a přilijeme k vývaru. Za stálého míchání přivedeme k varu a asi 2 až 3 minuty povaříme. Pozor, aby se mléko nepřipálilo. Pak vátíme do polévky filé, přidáme hrášek a už jenom prohřejeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat