250 g brambor, 120 g kysaného zelí, kmín, 200 ml kysané smetany, 20 g hladké mouky, žloutek, 30 g másla , lžíce sladké papriky, čabajská nebo jiná klobása, sůl
Brambory oloupeme, přidáme sůl, kmín a vaříme. Když se brambory trochu povařily, přidáme drobně nakrájené kysané zelí, klobásu nakrájenou na kolečka a vše uvaříme doměkka. Potom přilijeme kysanou smetanu smíchanou s moukou, povaříme a nakonec přimícháme papriku rozetřenou s máslem a žloutek rozmíchaný ve smetaně nebo mléce. Slovenskou kapustnici nakonec dochutíme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat