4. dubna 2013

Sójový chilli guláš s fazolemi a zeleninou

50 g sojového granulátu, 250 g konzerv. fazolé, 3 rajčata, 50 g steril. kukuřice, cibule, kapie, 2 stroužky česneku, olej, 3 lžíce raj. protlaku, chilli paprička, sůl, 0,15 l vývaru

Granulát asi 20 minut povaříme, propláchneme vodou a necháme okapat.Oloupaná rajčata překrojíme, vybereme střed a masitou část rozkrájíme na čtvrtky. Kapii rozkrájíme na nudličky, cibuli a česnek pokrájíme na plátky.Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, česnek a papriky. Přidáme rajčata, protlak a polovinu vývaru. Promícháme a vaříme asi 15 minut.Do zeleninového základu přidáme sójový granulát, papričku, zbytek vývaru, sůl a pokrájené chilli. Promícháme a povaříme 15 minut. Nakonec vmícháme sterilované fazole a kukuřici /bez nálevu/.

Žádné komentáře:

Okomentovat