500 g rajčat, cibule, salátová okurka, 3 stroužky česneku, 2 zelené papriky, 3 lžíce oleje, 2 housky, sůl, pepř, citronovou šťávu, oregano
Cibuli, rajčata, okurku a papriku nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme. Zeleninu dobře rozšleháme ponorným mixérem. Namočíme jednu housku a přidáme ji k zelenině, pak sůl, pepř, papriku, oregano a ještě chvíli mixujeme. Zalijeme vodou nebo vývarem (asi půl litru až litr) tak, aby polévka nebyla příliš kašovitá. Polévku dobře vychladíme a podáváme s osmaženými kostičkami druhé housky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat