2 jelítka (jelitový prejt ), 2 stroužky česneku, majoránka, mletý pepř, 1/4 hrnku uvařených krup, sůl, petrželka
Ve vodě razvaříme jelítka, přidáme prolisovaný česnek, sůl a koření. Přidáme uvařené kroupy, nakrájenou petrželku a můžeme přimastit sádlem .
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat