3 brambory ,sklenka kyselá smetana ,1 l voda , lžíce máslo , 2 stroužky česnek, cibule , 2 vejce ,2 hrnky chléb , sůl , citron
Do 1 l vody nebo vývaru z kostí dáme pokrájený chléb - nejlépe kůrky. Přidáme česnek rozetřený se solí, najemno pokrájenou cibulku, na kostky pokrájené brambory a osolíme. Uvaříme doměkka. Polévku můžeme rozmixovat. Po odstavení z plotny přidáme do žebrácké polévky kyselou smetanou s rozšlehanými vejci a kapku citronové šťávy. Žebráckou polévku ihned podáváme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat