500 ml podmáslí, 200 g kořenové zeleniny, 3 lžíce přepuštěného másla, hrst krupice, ovesných vloček, 2 vejce, kmín, sůl, čerstvou petrželku
Cibuli nakrájejte najemno a osmažte na másle. Přidejte nastrouhanou zeleninu a opražte. Pak přidejte hrst krupice, chvíli míchejte, vše zalijte vodou nebo podmáslím, osolte, okmínujte, přidejte vločky a vařte asi 10 minut. Nakonec vložte do vroucí polévky dvě vejce a nechte je srazit. Polévku ozdobte sekanou petrželovou natí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat