250 g mletého masa,500 g bílého zelí,2 lžíce tuku, střední cibule, 1,5 l vývaru, šťáva z citrónu, sůl, pepř
Nakrájenu cibuli zpěníme na oleji, přidáme mleté maso, lehce osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a povaříme. Mezitím nakrájíme zelí nadrobno, pak vložíme do vroucí polévky a necháme vařit, dokud zelí nezměkne. Nakonec dochutíme citrónovou šťávou. Podáváme s na kostičky nakrájenou a osmahnutou houskou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat