400 g bílého zelí, cibule, mletá sladká paprika, 3 zrnka pepře, 9 dl vývaru ze slepičího bujonu, sůl, 30 g tuku, vejce, petrželka
Zelí nakrájíme na čtverečky. Nakrájenou cibuli na kostičky zpěníme na tuku, vmícháme mletou papriku, po zpěnění ihned zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Do vývaru přidáme zelí, pepř, sůl, a dusíme, až zelí změkne. Nakonec do polévky vmícháme rozšlehané vejce a necháme je srazit. Před podáváním ještě polévku posypeme drobně usekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat