1,5 litru vody, 15 dkg zeleniny (z toho 5 dkg cibule ), 3 dkg tuku pod zeleninou, 5 dkg tuku, 5 dkg mouky na jíšku
Zeleninu osmažíme na drobno a osmažíme na tuku. Zalijeme ji vodou nebo vývarem z kostí, zahustíme zlatovou jíšku a dobře povaříme. Hotovou polévku okořeníme podle chuti. Do pražených zeleninových polévek můžeme pro chuť přidat i kousek usekané uzeniny. Do vývaru použijeme všech čistých listů, kořenů, slupek a natí zelenin.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
17. dubna 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat