2 lžíce oleje, 6 stroužků česneku, lžička drceného kmínu, pepř , špetka karí, kostka bujonu, sůl, smetana ke šlehání, 2 lžíce mouky, svazek petrželky, 4 krajíce opečeného chleba
Na oleji krátce orestujeme česnek, přidáme drcený kmín, pepř, karí a bujon. Zalijeme vodou a povaříme.Zahustíme smetanou, ve které jsme rozmíchali hladkou mouku, a ještě krátce vaříme. Před podáváním polévku ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme s opečeným chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat