lžíce oleje, 2 řapíky celeru, cibule, lžička kmínu, 1 l vody, kostka zeleninového bujonu, plechovka krájených loupaných rajčat, plechovka cizrny, pepř, smažené toasty na másle
Na oleji orestujeme nakrájený celer. Část zelené nati schováme na konečnou ozdobu.Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a kmín. Za stálého míchání smažíme zhruba 10 minut. Zalijeme studenou vodou, přidáme kostku bujonu, krájená rajčata a scezenou cizrnu. Opepříme a necháme vařit 10 minut.Mezitím na másle opečeme na proužky nakrájený toastový chleba.Nakonec polévku na talíři ozdobíme zbylou natí.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat