2 klobásy, plechovka sterilované fazole, cibule, rajský protlak, grilovací koření, chilli koření, olej
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozpáleném oleji. Klobásu nakrájíme na kostičky a přidáme k opražené cibulce a spolu opečeme. Klobásu opepříme grilovacím kořením, podle chuti a také chilli kořením. Když je klobása téměř osmažená přidáme fazole z konzervy, jemně podlijeme šťávou z fazolí, promícháme a přikryté chvíli dusíme. Těsně před tím, než bude klobása udušená přidáme rajský protlak nebo kečup a znovu promícháme. Podle chuti ještě dochutíme chilli kořením. Podáváme s nakrájeným chlebem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat