200 g kuřecího masa, 80 g umletých vepřových škvarků, lžička vejce, lžička solamylu, 3 lžíce strouhanky, 2 mrkve, cibule, svazek petrželky, sůl, pepř, lžička vegety
Kuřecí maso očistíme a v hrnci s osolenou vodou uvaříme doměkka společně s kolečky mrkve a kousky cibule.Maso vyndáme, obereme od kosti a nakrájíme na kousky. V míse je smícháme s umletými škvarky, vejcem, strouhankou a solamylem a nasekanou petrželkou.Směs osolíme a vytvarujeme knedlíčky. Škvarkové knedlíčky vrátíme do vroucího vývaru a uvaříme doměkka. Hotové knedlíčky plavou. Polévku dochutíme vegetou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat