1 l podmáslí, 2 vejce, 4 dkg hladké mouky, kmín, sůl
Podmáslí přivedeme k varu, přilijeme moučný kvásek (vodu rozmíchanou s moukou), okmínujeme, osolíme a povaříme. Do hotové polévky vmícháme rozšlehaná vejce a už nevaříme. Ke kyselu se hodí brambory na loupačku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat