petrželka, sůl, pepř, 20 g hladké mouky, 200 ml smetany, 50 g eidamu, 400 g brokolice, lžíce másla
Brokolici rozebereme na růžičky. Košťál nakrájíme na malé kousky. Smetanu smícháme s moukou.Brokolici vložíme do hrnce, přelijeme vařící vodou, osolíme a vaříme do měkka. Několik růžiček brokolice dáme stranou a zbytek rozmixujeme. Potom vlijeme zátřepku ze smetany a mouky. Krátce povaříme, podle chuti dosolíme a opepříme. Nakonec do polévky vrátíme růžičky brokolice a polévku zjemníme máslem. Na dno talíře vložíme nastrouhaný sýr a přelijeme polévkou. Zdobíme petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat