50 g eidamu, cibule, 3/4 l vývaru, konzerva steril. žampiónů, hrst sušených hub, 2 rohlíky, konzerva steril. hrášku, sůl, pepř, petrželka, máslo, olej
Cibuli nakrájíme na kostičky. Hrášek a žampióny necháme okapat. Sýr nastrouháme najemno. Sušené houby namočíme.Rohlíky nakrájíme opečeme na másle do růžova. Na oleji zpěníme nakrájemnou cibulku. Vmícháme hrášek, žampióny a namočené houby i s nálevem. Vše zalijeme vývarem a necháme 15 minut povařit. Osolíme a opepříme. Na talíře rozdělíme nastrouhaný eidam, přelijeme horkou polévkou a přizdobíme usekanou petrželkou. Podáváme s opečeným rohlíkem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat