5 brambor, 6 stroužků česneku, 0,5 lžíce vegety, lžíce másla, sůl, pepř, lžíce petrželky, lžíce hladké mouky, 2 kostky zeleninového bujonu
Česnek prolisujeme, orestujeme na másle, posypeme moukou, krátce opražíme a zalijeme 1,4 L vody. Přidáme bujonové kostky, očištěné brambory nakrájené na kostičky, vegetu, sůl, pepř a vaříme. Když jsou brambory měkké, polévku rozmixujeme a dochutíme. Podáváme s krutony a petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
12. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat