1,5 l zeleninového vývaru, petržel, 2 červené řepy, hrst ovesných vloček, 150 g kysaného zelí, špetka soli, vegeta, pórek
Do horkého zeleninového vývaru přidáme na kostičky pokrájenou petržel, řepu a pórek. Vhodíme oprané vločky, dochutíme solí, vegetou a přidáme kysané zelí. Polévku necháme vařit asi 15 minut.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. června 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat