lilek, 500 g rajčat, 2 brambory, mrkev, cibule, malá plechovka hrášku, 2 stroužky česneku, špetka mleté pálivé papriky, 1/4 lžičky skořice, lžička koriandru, podle potřeby rostlinný olej, sůl, pepř
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme. Brambory, mrkev a lilek nakrájíme na kostky (lilek předtím necháme vypotit). Zpěníme cibuli s česnekem a skořicí, koriandrem a pálivou paprikou. Přidáme nakrájená rajčata, pepř a dusíme asi 20 minut. Pak přidáme brambory, hrášek, mrkev, lilek, podlijeme asi 1 litrem vody a vaříme doměkka.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. července 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat