200 g červených fazolí, namočených přes noc, 100 g anglické slaniny, 2 paprikové klobásy, lžíce olivového oleje, kelímek zakysané smetany, cibule, 2 velké stroužky česneku, bobkový list, lžička sladké mleté papriky, saturejka, petrželka, sůl a pepř dle chuti, sáček Maggi Fazolové polévky
Nakrájenou slaninu a klobásu opečeme dozlatova na olivovém oleji, přidáme předem namočené, scezené fazole, cibuli, česnek, bobkový list, papriku, saturejku a petrželku. Zalijeme vodou a vaříme na mírném ohni asi 3/4 hod. Ke konci vaření přidáme obsah sáčku Maggi Fazolová polévka. Podávanou polévku ozdobíme zakysanou smetanou a nasekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. července 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat