4 lžíce oleje,čajová lžička kari koření (nebo graham masaly),0,5 čajové lžičky kmínu, drceného, nebo čerstvě natlučeného, 0,5 čajové lžičky černuchy, neboli černého kmínu,sušená chilli paprička, cibule najemno nakrájená,2 stroužky česneku, rozmačkané,hrnek červené čočky /předem namočená /,1,5 litru zeleninového vývaru
Ve středním hrnci si rozehřejte olej a minutu na něm restujte všechno koření včetně chilli papričky. Přidejte cibulku a po chvíli i česnek a pomalu smažte do zlatova. Přisypte scezenou čočku a chvilku ji nechte opéci spolu s cibulkou a kořením, zalijte horkým vývarem a po přivedení k varu vařte na středním plamenu cca 10 minut. Vyjměte chilli papričku a ponorným mixérem polévku mixujte do vyhovujíci konzistence
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. července 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat