1 l zeleninového vývaru,120 g vlasových nudlí,200 g fazolek,2 mrkve,kedlubna,pórek,2 feferonky,sůl,mletý pepř, petrželka
Čerstvé fazolky očistěte a překrájejte na třetiny. Mrkev šikmo nakrájejte na plátky. Kedlubnu rozčtvrťte a nakrájejte na tenké plátky. Pórek rozkrájejte na tenká kolečka. Feferonky podélně překrojte, semena odstraňte a nakrájejte na nudličky. Fazolky asi pět minut povařte na mírném ohni v zeleninovém vývaru. Přidejte mrkev, kedlubnu a vařte dalších 4 - 5 minut. Osolte a opepřete. Přidejte feferonky a zavařte vlasové nudle (4 - 5 minut). Přidejte pórek a ještě krátce povařte. Oydobte nasekanou petrželkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. července 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat