kousek kuřecího masa, nebo vývar z kuřecího bujónu, čerstvou zeleninu, sůl, pepř, muš.oříšek, polohrubá mouka, 2 vajíčka
Uvaříme si vývar,buď z kuřecího bujónu nebo z kousku kuřete.Přidáme mraženou nebo čerstvou zeleninu: mrkev, pórek, pastiňák, libeček listy. Povaříme doměkka. Mezitím si uděláme kapání. 5 dkg pol. mouky smícháme s nastrouhaným muš. oříškem,solí, 2 vajíčky.Vše pečlivě metličkou smícháme a přes sítko s většími oky necháme prokapat do polévky. Polévku u nevaříme jen mírně zahřejeme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
8. července 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat